پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید محمد تقی آل هاشم:

حضور امام جمعه موقف تبریز و مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان در جمع مردم و نمازگزاران مسجد مقبره تبریز برای پاسخگویی به سوالات و بررسی مشکلات

حضور امام جمعه موقت تبریز و مدیرکل اوقاف وامورخیریه استان در جمع مردم


در پایان همایش تجلیل از عالم واقف، آیت الله قاضی(ره) در تبریز بعد از اقامه نماز جماعت در مسجد مقبره، آیت الله آل هاشم امام جمعه موقف تبریز به همراه حجت الاسلام مصائبی، مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان در جمع   روسای ادارت اوقاف استان  و مردم حاضر شده و به گفتگو و تبادل نظر در خصوص وقف، موقوفات، مساجد و سایر مسائل مربوط به اداره کل اوقاف پرداختند.

آیت الله آل هاشم در این مراسم از مسئولان اداره کل اوقاف خواست اهتمام بیشتری نسبت به عمل امینانه به نیات واقفان داشته باشند .

وی همچنین با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه از مستاجران موقوفات خواست با توجه به عمل به نیات خیراندیش واقفین ، مکان های موقوفات را با بهای عادلانه اجاره کنند.

وی همچنین بر اهتمام بیشتر اداره کل اوقاف نسبت به سند دار کردن موقوفات تاکید کرد.

حجت الاسلام مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز ضمن پاسخ گویی به سوالات مردم در خصوص مسائل مربوط به این اداره کل، بر لزوم اهتمام مردم به وقف اموال خود

جهت برجای گذاشتن باقیات صالحات و همچنین خدمت به جامعه تاکید کرد.



تاريخ : 21 / 9 / 1394برچسب:, | 5:0 | نویسنده : میثم

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید محمد تقی آل هاشم:

از امروز وبلاگ مرید آیت الله سیدمحمدتقی آل هاشم به

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید محمد تقی آل هاشم

 

تغییر نام داد

 

 



پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید محمد تقی آل هاشم:

برای تماشای صفحه اینستاگرام روی عکس کلیک کنید



پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید محمد تقی آل هاشم:

 

 ارتباط شما عزیزان با مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله سید محمد تقی آل هاشم (حفظه الله)

 

moridan@mailfa.com



مرید حضرت آیت الله سید محمد تقی آل هاشم:

کسانی که نزدیکی‌های افطار برنامه‌های رادیو تبریز را گوش می‌دهند و یا برنامه‌های شبکه استانی تلویزیون را تماشا می‌کنند قطعاً صدا و چهره آیت‌الله سیدمحمدتقی آل‌هاشم برایشان آشناست.
آیت الله آل هاشم

آیت‌الله آل‌هاشم در بیش از یک دهه از طریق صدا و سیما دقایقی قبل افطار در صفحه تلویزیون ظاهر شده و با لهجه‌ی زیبای خودش آیه‌ی شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِيَ أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ را تلاوت و تلاش کرده است تا احکام اسلامی را نشر نماید. وی از کسانی است که سالیان مدید در شب‌های ماه مبارک رمضان با بیان احکام روزه و نماز و مسایل شرعی مورد نیاز آحاد جامعه به زبانی ساده مهمان خانه‌های مردم از طریق امواج تلویزیونی بوده است.

یکی از خصوصیات بارز این عالم بزرگوار، بیان احکام به زبان آذری و در سطحی بسیار ساده است به‌طوری که این سادگی باعث شده است پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما که زبان فارسی را آن‌طور که باید، درک نمی‌کنند پای صحبت‌های حاج‌آقا آل‌هاشم بنشینند تا احکام روزه‌داری را از وی بیاموزند و یا با وی مروری دیگرباره بر مسایل شرعی داشته باشند.

آیت الله آل هاشم

امروزه تلویزیون برای بیان احکام بهترین منبر برای علماست و علمایی در این کار موفق‌تر هستند که ویژگی‌های این مدیم را بشناسند و آیت‌الله آل هاشم این ویژگی‌ها را می‌شناسد. وی می‌داند که افراد باسواد به خیلی از منابع دسترسی دارند و اگر سؤوال و یا مشکل شرعی داشته باشند می‌توانند به کتاب‌های مربوط مراجعه کنند و یا با تماس با دفتر یکی از علما جوابِ سؤوال خود را بگیرند. هم‌اکنون بیشتر مراجع سایت‌های اینترنتی دارند و شما می‌توانید به‌راحتی به‌صورت آنلاین و یا آفلاین مسایل "مبتلا به" را مطرح کرده و جواب مبسوط آن را در کمترین زمان ممکن دریافت کنید

آیت‌الله آل‌هاشم به‌خوبی می‌داند که کسانی هستند که توانایی استفاده از این امکانات را ندارند که می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ عده‌ای سواد کافی برای بهره بردن از امکانات را ندارند (و هنوز خیلی از پدربزرگ‌ها و مادر‌بزرگ‌ها به‌ویژه در شهرستان‌ها هستند که از نعمت سواد بی ‌بهره‌اند) و عده‌ای ممکن است امکانات لازم را (از جمله دسترسی به اینترنت) نداشته باشند. از این رو، حاج‌آقا آل‌هاشم با بیان ساده و بی‌آلایش خودشان که عاری از الفاظ مشکل است همیشه مورد توجه مخاطبان بوده‌اند و خیلی از جوان‌ها اولین احکام‌ را از وی یاد گرفته‌اند.

آیت‌الله آل‌هاشم امسال نیز مثل سال‌های قبل مهمان خانه‌های ما پیش از افطار خواهد بود و مثل همه سال‌ها، احکام شرعی را به زبان ساده بیان خواهد کرد.

 

آیت الله آل هاشم

 

حاج‌آقا آل‌هاشم کیست؟

آيت‌الله سيد محمدتقي آل‌هاشم در سال 1313 هجری-شمسی برابر با 1353 هجری-قمری در تبريز ديده به جهان گشود. سيد محمدتقي از سنين كودكي، قرآن و علوم ديني از محضر بزرگاني چون آخوند ملا رسول ايماني، ملا ابراهيم شكري، آخوند ملا احمد جعفري و آخوند ملا ابراهيم صدري آموخت. سپس به طور رسمي وارد حوزه علميه تبريز شد و مشغول تحصيل علوم ديني گرديد.

آیت الله آل هاشم

 

حاج‌آقا پس از ده سال تحصيل در تبريز براي تكميل دروس در سال 1375 هـ. ق راهي حوزه علميه نجف شد. آيت‌الله آل‌هاشم پس از يك سال اقامت در نجف و بهره‌مندي از علماي آن سامان به ايران بازگشت و در قم ساکن شد. وي در قم از محضر آيات عظام سيد شهاب‌الدين مرعشي نجفي، امام خميني و سيد حسين بروجردي استفاده كرد.

پس از مدتی در مشهد اقامت گزيد و نزد بزرگاني چون حضرات آيات: سيد حسين فقيه سبزواري، سيد محمدهادي ميلاني و سيد موسي اردبيلي به تكميل دروس حوزوي پرداخت.

آیت‌الله آل‌هاشم بعد از بازگشت به تبریز علاوه بر کارهای اجرایی به تبلیغ دین و شریعت اسلام و تدریس در حوزه علمیه پرداخت. وی همزمان با این کارها، دست به تألیف کتاب‌های متعددی زده است. آیت‌الله آل‌هاشم چندین سال است سمت امام‌جمعه موقت تبریز را نیز بر عهده دارد.

آیت الله آل هاشم و ایت الله مدنی

آیت الله آل هاشم و استاد شهریار

 

خبرهای مرتبط با موضوع:
لینک تبریز بیدار  اینجا را کلیک کنید    
لینک شبکه اطلاع رسانی دانا اینجا را کلیک کنید 
خبرگزاری دفاع مقدس اینجا را کلیک کنید
لینک سایت افسران اینجا کلیک کنید
لینک پایگاه خبری عقاب نیوز اینجا کلیک کنید
 لینک پایگاه اطلاع رسانی صاعقه اینجا کلیک کنید
لینک پایگاه اطلاع رسانی سپاه عاشورا استان آذربایجانشرقی اینجا کلیک کنید

 



صفحه قبل 1 صفحه بعد